Tekstovi pjesama

Pjevaj.com – Kolekcija domaćih tekstova pjesama. Broj tekstova i izvođača raste iz dana u dan. Za slučaj da ne možete pronaći određeni tekst pjesme ili izvođača slobodno nas kontaktirajte. Osim same mogućnosti pregledavanja tekstova, možete se i registrirati te dodati tekstove pjesama koji još nisu objavljeni i na taj način učiniti stranicu još boljom!

Tekstovi pjesama sortirani su po abecednom redu, na isti način kao i izvođači. Tekst pjesme možete tražiti po naslovu ili imenu izvođača putem tražilice na početnoj stranici.
Tekstovi pjesama koji kraj naslova ili na dnu teksta imaju zvjezdicu su pregledani i imaju dodan video sa stranice Youtube (za one pjesme za koje imaju video na Youtube-u).

Tekstove pjesama moguće je dodati bez registracije na stranicu. Na stranici Dodaj tekst dovoljno je unijeti naslov pjesme, odabrati izvođača, te dodati tekst pjesme. Za slučaj da na popisu nema izvođača za kojeg želite dodati tekst slobodno nam se javite putem kontakt forme.

Izvođači

Nakon kreiranja početne baze izvođača krenuli smo sa dodavanjem kratkih informacija vezanih za svakog izvođača. Postupno će se sama baza izvođača širiti, a u planu je i dodavanje popisa albuma za pojedinog izvođača.