Pjevaj.com – Kolekcija domaćih tekstova pjesama – O nama

Pjevaj.com - Kolekcija domaćih tekstova pjesama - O namaPjevaj.com – Kolekcija domaćih tekstova pjesama – O nama

Dobrodošli!

Pjevaj.com je stranica posvećena glazbi, tu možete pronaći tekstove pjesama izvođača popularnih u ex-yu zemljama. Osim samih tekstova pjesama, od nedavno bazu nadopunjavamo i biografijama izvođača kao i diskografijama. Kako nas jako mali broj sudjeluje u izradi i održavanju stranice, a dosta materijala je potrebno unijeti, brzina kojom stranica raste nije idealna. Iz tog razloga u slučaju da tražite neki tekst ili diskografiju izvođača slobodno nam se obratite putem kontakt forme pa ćemo traženo staviti u prioritet.

Osim same mogućnosti pretraživanja tekstova pjesama, možete i dodati tekst koji nemamo u bazi i na taj način pomoći u rastu i razvoju stranice. Zahvaljujemo svim posjetiteljima koji odvoje svoje vrijeme i pošalju nam tekst pjesme kojeg nemamo na stranici.

Svi tekstovi su vlasništvo njihovih autora, objavljeni su isključivo u edukativne svrhe. Uz tekstove pjesama moguće je dodavanje video spotova sa stranice Youtube.

U ovome trenutku je moguće dodavanje teksta bez registracije na stranicu. U planu je izrada registracije/prijave članova i mogućnost direktnog dodavanja tekstova na stranicu (uz pregled i odobrenje administratora).

Za sve prijedloge, pitanja i kritike vezane za stranicu stojimo Vam na raspolaganju.

Pjevaj.com – Administratori